Лице за контакт: Џеси Џи

Мобилен/Што е апликација/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

page_banner

Нова серија на машина за полнење

Светот на козметиката постојано се развива, при што постојано се воведуваат нови производи и иновации за да ги задржиме нашите очи и умови фокусирани.Тие го вклучуваат процесот на производство што ги поврзува фазите на концептуализација и комерцијализација на кој било нов козметички производ.На пример, машините за полнење и покривање маскара и машините за автоматско полнење пасти го револуционизираа процесот на производство на козметика.

Sina Ekato, водечки светски производител на козметички машини за полнење, ги воведе овие најсовремени технологии за да го поедностави производството и пакувањето на различни козметички производи.

SM-400 Автоматска машина за полнење и покривање крем (маскара)

Машина за полнење и покривање маскара SM-400

Машината за полнење и покривање маскара е специјално дизајнирана за автоматско полнење и затварање на шишиња од маскара.Прилагодливите карактеристики на брзината и дозирањето на машината гарантираат прецизно и повторливо полнење, што резултира со резултати со висока прецизност за секоја производна серија.

Сина Екато нуди неколку типови машини за полнење и затварање маскара, од кои секоја е прилагодена да ги задоволи специфичните потреби на производството.На пример, машината за полнење и покривање маскара SM-400 може да произведе до 2400 шишиња маскара на час.Неговиот кориснички интерфејс и опциите за конфигурација овозможуваат лесно прилагодување и прилагодување на клучните параметри за производство.

SJ-400 Автоматска машина за ротирачко полнење паста SJ-600 Автоматска машина за полнење и покривање паста

 SJ Автоматска машина за полнење паста

Друго иновативно решение за производство на козметика што го обезбедува Сина Екато е автоматската машина за полнење паста.Дизајниран е да наполни козметика од типот на паста во различни контејнери како што се туби, тегли и шишиња.Автоматскиот процес на полнење на машината обезбедува висока прецизност во мерењето на производот, минимизирајќи го отпадот од производот и оптимизирајќи ги трошоците за производство.

Како и машината за полнење и покривање маскара, автоматската машина за полнење крем, исто така, има различни модели и спецификации за задоволување на различни производствени потреби.Неговиот кориснички интерфејс и прилагодувањата без алатки го олеснуваат поставувањето и конфигурирањето.

Сина Екато: Вашиот партнер за производство на козметика

Сина Екато е позната по производство на висококвалитетни козметички машини дизајнирани за прецизност и ефикасност.Без разлика дали сте мал старт-ап или голем производител на козметика, можете да се потпрете на широкиот асортиман на машини за полнење Sina Ekato за да обезбедите врвни решенија прилагодени на вашите специфични потреби.

Покрај обезбедувањето висококвалитетни машини и опрема, Sina Ekato обезбедува и сеопфатна техничка поддршка, обука и услуги на лице место за да се осигура дека сите машини работат во најдобра состојба во текот на целиот животен циклус.

Производството на козметика е сложен процес кој бара прецизност, ефикасност и доверливост за да се осигура дека секој производ ги исполнува високите стандарди за квалитет.

Иновативните машини за полнење на Sina Ekato, како што се машините за полнење и капак за маскара и автоматските машини за полнење крем, го прават производството на козметика поедноставно и полесно и им помагаат на производителите да ги постигнат производните цели.Сина Екато има експертиза, искуство и технологија да биде ваш доверлив партнер во производството на козметика.


Време на објавување: мај-29-2023 година